Naša profesionalnost ...
dr Vladislav Ribnikar, spec. za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju dr Vladislav Ribnikar
spec. za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju

Specijalistička ordinacija za estetsku plastičnu hirurgiju “Ribnikar” nalazi se u mirnom delu Beograda, na Dedinju, gde su privatnost i diskrecija zagarantovani.

Kvalitet i kreativnost, iskrena briga o zdravlju pacijenta, a uz konstantno usavršavanje i praćenje svih relevantnih svetskih dostignuća i trendova, osnove su na kojima se bazira rad i praksa dr Ribnikara.

Naše usluge podrazumevaju vrhunsku stručnost, dugogodišnje iskustvo, ličnu odgovornost i profesionalizam. Insistiramo na tome da pristup pacijentu bude pažljiv, strpljiv i individualno prilagođen svakom pojedinom slučaju. U prijatnom i opuštenom ambijentu, potrudićemo se da Vaš tretman bude efektan, bezbedan i što ugodniji.

Naš osnovni cilj je da ostvarimo Vaše jedinstvene estetske potrebe i želje, a naši principi su zasnovani na posvećenosti i visokim kriterijumima kvaliteta.

... Vaš osećaj sigurnosti
Ordinacija Ribnikar Ordinacija Ribnikar
Ordinacija Ribnikar Ordinacija Ribnikar
Ordinacija Ribnikar Ordinacija Ribnikar

Dr Vladislav Ribnikar je član udruženja:
IPRAS - International confederation for plastic reconstructive and aesthetic surgery, ISAPS - International society of aesthetic plastic surgery, ESPRAS - European society of plastic, reconstructive and aesthetic surgery, SRBPRAS - Srpsko udruženje za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, BAPRAS - Balkan association of plastic, reconstructive and aesthetic surgery, WOSIAM - World society interdisciplinary anti-aging medicine